Hitsaustarvikkeet ja -koneet tunnetuimmilta merkeiltä

Raision Hitsaustarvike ja Huolto Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman hitsauskoneita, hitsaustarvikkeita, hitsauskaasua sekä hitsauksessa tarvittavat lisäaineet. Edustamme alan tunnetuimpia ja luotetuimpia merkkejä. Katso myös tarjouksemme ja myynnissä olevat käytetyt koneet! Hitsaustarvikkeiden ja -koneiden myynnin lisäksi saat meiltä monipuoliset huolto- ja korjauspalvelut. Katso valikoimamme sivuiltamme ja tule käymään toimitiloissamme Turun Kuninkojalla, Raision rajalla.

Tuotteet

Aga

AGA tarjoaa kaikki tarvikkeet hitsaukseen, juottamiseen, leikkaukseen ja niihin liittyviin prosesseihin. Saat meiltä AGAn hitsaus- ja nestekaasut, kaasuhitsaustarvikkeet, nestekaasutarvikkeet sekä säätimet. Kaikki AGAn tuotteet on suunniteltu ja valmistettu EN- ja CE-standardien mukaisesti parhaimman laadun ja turvallisuuden takaamiseksi.

Abicor Binzel

ABICOR BINZELiltä löydät aina sopivat tuotteet materiaalien hitsaukseen ja leikkaukseen. Saat polttimet MIG-, TIG-hitsaukseen tai Plasmaleikkaukseen ilma- tai nestejäähdytteisinä. ABICOR BINZELiltä löydät myös laajan valikoiman hitsaustarvikkeita sekä varusteita robottihitsaukseen. Huollamme kaikki merkin tuotteet.

Cebora

Cebora valmistaa korkealaatuiset koneet MIG-, TIG- ja puikkohitsaukseen sekä plasmaleikkaukseen. Saat meiltä myös Ceboran alkuperäiset kulutus- ja varaosat sekä laitehuollot.

Esab

ESAB/Thermal Dynamics ESAB on hitsaajan varma kumppani, kun laitteilta ja varusteilta vaaditaan korkeaa laatua, kestävyyttä ja käyttömukavuutta. ESAB tarjoaa hitsauskoneet, -varusteet ja -lisäaineet niin ammatti- kuin harrastekäyttöön. ESABin hitsaustuotteiden lisäksi löydät meiltä Thermal Dynamicsin Cutmaster-tuotteet plasmaleikkaukseen. Olemme valtuutettu ESAB-huolto, ja saat meiltä alkuperäiset varaosat ja tarvikkeet.

Certanium

Certanium tarjoaa huippulaadukkaat valuraudan ja alumiinin korjauspuikot sekä hitsaus- ja juotosaineita muihin vaativiin huolto- ja korjaustöihin.

Jos et löytänyt etsimääsi netistä, soita ja kysy lisää!