Caddy Mig C200i

Vaativaan hitsaukseen kompakti kannettava.
1080,00 € (sis. alv)

Caddy Mig C200i on ESABin suositun Caddy®-sarjan uusi perheenjäsen. Uutuus on kompakti kannettava 200 A:n 1-vaihe-virtalähde teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin vaativaan MIG/MAG- hitsaukseen sekä kaarijuottoon.

Suunniteltu vaativaan hitsaukseen

Caddy Mig C200i on moderniin invertteriteknologiaan perustuva kompakti virtalähde. Digitaalisella näytöllä varustettu käyttäjäystävällinen käyttöpaneeli yhdessä älykkään ohjelmiston kanssa takaa optimaaliset hitsausparametrit sekä vakaan valokaaren. Iskun-, lämmön- ja korroosionkestävä kompakti rakenne tekee koneesta helposti siirrettävän. Tehokkaan jäähdytyksen ja älykkään rakenteensa ansiosta laitteen sisäinen toimintalämpötila on alempi ja käyttöikä pitempi. IP23-hyväksynnän ansiosta Caddy Mig-konetta voidaan käyttää sekä sisä- ja ulkotöissä. Sisäänrakennettu langansyöttölaitteisto 5 kg:n keloille.

Liikkuvaa MIG/MAG-hitsausta

Uusi Caddy Mig C200i merkitsee hitsaajalle todellista liikkumisvapautta. Alhainen paino ja ergonominen 3 m:n pistooli antavat hyvän ulottuvuuden hitsaajalle. PFC (tehokertoimen korjaus) mahdollistaa sen. että konetta voidaan käyttää jopa 50 m (Ø 2,5 mm2) pitkän verkkokaapelin kanssa. Jos verkkoliitäntä puuttuu, voidaan laite liittää generaattoriin, jossa on AVR-tekniikka (Automatic Voltage Regulation).

Hinta: 1080 € alv 0

Lataa esite (pdf)

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Raision Hitsaustarvike ja Huolto Oy
Vuorelankatu 7
20320
TURKU
myynti@raisionhitsaustarvike.fi
www.raisionhitsaustarvike.fi
Vuorelankatu 7, Turku

Löysitkö etsimäsi?

Voit myös tiedustella tuotteistamme tällä lomakkeella.


  • Aga
  • Binzel
  • Esab
  • Cebora
  • AAA 2013
  • AAA 2014
  • AAA 2015